Premies & voordelen

Fiscale voordelen

Het plaatsen van onze superisolerende ramen en deuren levert een belastingvoordeel op van de Federale overheid bij uw volgende belastingaangifte. Bij renovatie bedraagt het voordeel tot 40% van de totaalfactuur met een maximum van € 2830 (voor 2011). Op dit bedrag hoeft u dus geen belasting te betalen.

meer info op www.energiesparen.be


Gemeentelijke premies

In bijna alle Vlaamse gemeenten kunnen subsidies worden aangevraagd voor verbouwingen, renovaties en speciale investeringen. Zo komen veiligheidssloten, super-isolerende beglazing of restauratie vaak in aanmerking voor een toelage. Vraag ernaar in uw gemeentehuis.

Meer info op www.vlaanderen.be
Meer info op www.premiezoeker.be


Lage BTW voor renovatie

Renovatiewerken aan woningen ouder dan 5 jaar profiteren van een lager BTW-tarief. U betaalt maar 6% BTW in plaats van 21% als u de ramen in een oudere woning laat vervangen. Hiervoor dient u enkel een renovatieattest in te vullen. We bezorgen dit attest samen met uw offerte.

Meer info op www.bouwenenwonen.be


Renovatiepremie van de Vlaamse Overheid

Is uw woning ouder dan 25 jaar? Dan kunt u een renovatiepremie bekomen voor ramen & deuren. Zo kunt u 30% van de totale kostprijs terugkrijgen met een max. van € 10.000. De voorwaarden zijn te vinden op www.bouwenenwonen.be